فعالان سیاسی
در بخش مخاطبین سایت سعی شده افرادی که مخاطب محتوای آموزشی بنده هستند و این مطالب برای آنها می تواند مفید واقع شود در گروه های مختلف شناسایی شوند و احساس می کنم بهتر است برای درک بهتر موضوعات در حوزه برندسازی شخصی و مهارت های کوچینگ بایستی ضرورت ها و کاربردها را با ادبیات ویژه گروه های مختلف شغلی با توجه به مسائلی که با آن مواجه هستند مطرح کنم.
لذا در این بخش با دسته بندی متفاوت از محتوا رو به رو هستیم.
در منوی اصلی سایت در هر یک از بخش های برندسازی شخصی، مهارت های کوچینگ و پرورش مدیران آینده محتوای آموزشی طبق موضوعات فوق دسته بندی شده است.
اما در این قسمت مطالب با درنظر گیری جایگاه شغلی مخاطبی که قرار هست از محتوا استفاده کند دسته بندی انجام شده است.
همچنین در این بخش همانطور که گفته شد قصد دارم از ضرورت ها و کاربردها صحبت کنیم و با توجه به لینک هایی که در هر صفحه مشاهده می شود می توانید دسترسی به محتوای آموزشی نیز داشته باشید.
که در این قسمت به طور خاص از خدماتی که به فعالان سیاسی می دهم صحبت می کنم.
اگر هر قشر و گروهی توجه به برندسازی شخصی خود نداشته باشد قطعاً فعالان سیاسی را نمی توان جزء این دسته دانست چراکه بیشتر از همه ی اقشار به این مقوله توجه دارند و در ایام انتخابات نحوه برندسازی شخصی هریک از کاندیدای ریاست جمهوری، مجلس و شوراری شهر عینیت پیدا می کند و به میزان موفقیت در برندینگ شخصی، می توانند در جذب مخاطب موفق شوند.
اگر شما فعال سیاسی هستید و در عین حال مدیر، پزشک و .. هستید می توانید به بخش های مرتبط مراجعه و توضیحات ویژه ی آن را مطالعه کنید اما در این قسمت صرفا با رویکرد سیاسی به این مقوله نگاه می شود.
برندسازی شخصی برای مدیران
برندسازی شخصی برای پزشکان
ضمنا لازم می دانم این نکته را متذکر شوم که بنده با نگاه علمی و حرفه ای به حوزه برندسازی شخصی در دنیای سیاست نگاه می کنم و فارغ از مسائل جناحی در این عرصه تولید محتوا می کنم.
ابتدا به کاربردهای برندینگ شخصی برای فعالان سیاسی می پردازم.
فعالان سیاسی به برندینگ شخصی نیاز دارند برای: (اهداف برندسازی شخصی برای فعلان سیاسی)
- ارتقاء در سطوح مدیریتی
- اتصال به منابع قدرت
- جذب آراء مردم در انتخابات
- ایجاد رسانه شخصی
بعضی از فعالان سیاسی به دنبال آن هستند که کلام و قلم آن ها رسانه باشد و اگر سخنی می گویند از برد رسانه ای برخوردار باشد.
- ایجاد موج رسانه ای
بعضی از فعالان سیاسی به دنبال ایجاد یک موج رسانه ای برای اثرگذاری روی افکار عمومی مردم هستند.
تفکرات غلط از برندینگ شخصی برای فعالان سیاسی:
- تبلیغات ایام انتخاب شامل چاپ پوستر، بنر و سخنرانی انتخاباتی، برندسازی شخصی نیست.
- حضور در شبکه های اجتماعی و داشتن وبسایت شخصی، برندسازی شخصی نیست.
- حضور در محافل عمومی برندسازی شخصی نیست.
- انجام اقدامات خیریه یا عام المنفعه، برندسازی شخصی نیست.
- حضور در رسانه های دیداری و نوشتاری، برندسازی شخصی نیست.
همه ی اینها را از این حیث مطرح کردم که گاها می بینم بسیاری از فعالان سیاسی با انجام موارد فوق گمان می کنند که برند شخصی آنها در شکل گیری است در صورتی که موارد فوق از جمله اقداماتی است که می تواند انجام شود یا می تواند نشود و صرفاً ابزار ترویج یا معرفی برندشخصی شما هستند نه ابزار ساخت آن.
و اشتباه استراتژیک دیگری که فعالان سیاسی مخصوصاً در ایام انتخاب از آنها سر می زند اینست که از شرکت های تبلیغاتی برای تبلیغات یا برندینگ شخصی خود استفاده می کنند در صورتیکه این مقوله بسیار پیچیده و در عین حال حیاتی است و اگر کوچکترین اشتباهی رخ دهد ممکن است منجر به افول برند شخصی شما شود.
و این دست اشتباهات دقیقا از تفکرات بالا نشأت می گیرد.
حال که گفته می شود این تفکرات اشتباه است باید به آن پرداخت که برندینگ شخصی برای فعالان سیاسی چیست؟
برندسازی شخصی برای فعالان سیاسی:
برند آن تصویری ذهنی است که دیگران یه به طور کلی مردم از شما دارند و آنچیزی است که دیگران در نبود شما می گویند.
قبل از آنکه شما با ابزارهایی مانند وبسایت، شبکه های اجتماعی، ایراد سخنرانی و … در راستای ترویج و معرفی برندشخصی خود گام بردارید لازم است که درونمایه برندشخصی خود را تعریف کنید.
پیام شما برای دیگران چیست؟
هدف شما از برندینگ شخصی چیست؟
تمایل دارید دیگران از شما چگونه یاد کنند؟
در زمان بعد از حیاتتان تمایل دارید چگونه از شما یاد کنند؟
از چه نقاط قوت و ویژگی های رفتاری منحصر به فردی برخوردار هستید؟
و بسیاری از سوالت بنیادین دیگری که برای ارائه پاسخ باید بسیار فکر کرد و به یکباره نمی توان پاسخ شفاف و آنی به آن داد.
پس ابتدا نظام ارزشی، مأموریت و چرایی شما مشخص می شود.
سپس شما باید یک خط مشی مشخص و اصول رفتاری برای خود تدوین کنید که تمام رفتارهای شما، عکس العمل های شما، مصاحبه ها، مقالات و حتی نوع پوشش ظاهری شما(که اولین پیامی که شما به مخاطبتان منتقل می کنید پوشش ظاهری شما است) بایستی برگرفته از آن اصول باشد.
بسیاری از رهبران سیاسی، مذهبی و روسای جمهور کشورها به صورت تخصصی و حرفه ای روی برندسازی خود کار می کنند حتی تیمی مشورتی در این زمینه دارند تا بتواند مسائل مرتبط با برندسازی شخصی خود را از قاب نگاه جمعی بنگرد.
شما با برندسازی شخصی روی خودسازی خود در عرصه سیاست کار می کنید و برای رویارویی با تمام صحنه ها و اتفاقات آماده می شوید و از آن به نحو احسن برای توسعه برند شخصی خود استفاده می کنید.
برندسازی شخصی تا جایی برای بسیاری از سیاستمداران جدی می شود که زبان بدن آنها، نحوه ی راه رفتن، نوع معرفی و آداب معاشرت آنها تماماً با فکر و برنامه ریزی است.
بسیاری از افراد گمان می کنند که شخصیت های کاریزماتیک و انسان های اثرگذار دارای یک ویژگی ذاتی هستند، درصورتی که بسیاری از شخصیت های مشهور دنیا روی رفتار سازی خود آگاهانه کار کرده اند و از مربیان به نامی در زمینه رهبری و برندسازی شخصی استفاده کرده اند.
امیدوارم خواندن این مقاله توانسته باشد به رشد روزافزون برندشخصی شما کمک کرده باشد.
مایه افتخارست که از نظرات شما بهره مند شوم.
قسمت گذاشتن نظر
لینک های مفید این صفحه:
فایل های تصویری مرتبط
مقالات مرتبط
شما به عنوان یک فعال سیاسی بیشتر از هر قشر دیگری نیاز دارید روی توسعه مهارت های حرفه ای خود مانند سخنوری، فن بیان، مذاکره، زبان بدن، شنیدن موثر، پرسشگری و … کار کنید.
افرادی مختلفی مانند مشاورها، مدرسین و مربیان هستند که می توانند در این زمینه به شما کمک کنند و در این مقاله به طور خاص می خواهم از اهمیت بهره مندی از مربی یا اصطلاحاً استفاده از یک شخص غیر برای رشد و توسعه فردی تان صحبت کنم.
کوچینگ دانش نوینی است که به توسعه فردی شما کمک می کند که برای آشنایی بیشتر با کوچینگ می توانید روی لینک های ذیل کلیک کنید.
مقاله کوچینگ چیست؟
فایل صوتی چرا هر مدیر نیاز به کوچ و مربی دارد؟
و اما اینکه جلسات کوچینگ برای فعالان سیاسی چه ضرورت و اهمیتی دارد؟
برای تبیین اهمیت و ضرورت استفاده از مربی در پروسه رشد و توسعه فردی مثال برندسازی شخصی را مطرح می کنم.
همه ی ما آدم ها با یک روش و شیوه ی خاص خودمان فکر می کنیم، اصطلاحاً هر فردی نسبت به خودش قضاوت دارد ممکن است برخی از ویژگی های رفتاری خود را نبیند یا در تصمیم گیری اگر با عینک خوش بینی یا بدبینی به موضوع می نگرد، نمی تواند نحوه ی تفکر خود را تغییر دهد.
حال این موضوع در پروسه برندینگ شخصی، اهمیت ویژه ای دارد چراکه شما بایستی از زوایای مختلف خود را بنگرید از زوایای مختلف به موضوع فکر کنید و همه ی اینها در خلوت فکر کردن و برنامه ریزی کردن محقق نمی شود پس مربی برندسازی شخصی یک تسهیل گر برای بهتر فکر کردن و تصمیم گرفتن است.
به طور مثال در قسمت قبلی ذکر شد که شما بایستی نسبت به نظام ارزشی، مأموریت، نقاط قوت و قابل بهبود خود، اهداف برندسازی شخصی ، ابزارهای ترویج برند شخصی، نیازهای مخاطبین برندسازی شخصی خود و … آگاهی کامل داشته باشید که برای بدست آوردن این اطلاعات، کوچ(مربی) در مقام یک پرسشگر شما را به چالش می کشد، شما را در صحنه های مختلف به تصویر می کشد و از شما راهکار می خواهد، مدل های ذهنی شما را مرتب می کند و به شما بازخورد می دهد.
پس مربی به دنبال آن نیست که دانش و تجربه ی خود را به شما منتقل کند چراکه شما شایسته ترین فرد برای ارائه راهکار برای خودتان هستید و مربی صرفاً در این مسیر نقش تسهیل گر را خواهد داشت.
برای کسب اطلاعات بیشتر توصیه می کنم مقالات و فایل های صوتی ذیل را مطالعه کنید.
فایل های صوتی مرتبط